Barcelona - 3 dni

Število oseb

Barcelona - 3 dni

od 0

Vse ponudbe: 0

1. dan: SLOVENIJA-BENETKE–BARCELONA

Zbirališče potnikov na letališče pri Ljubljani ali bližnjem letališču (Trst/Benetke) ter polet letala v Barcelono, kjer bomo pristali predvidoma v popoldanskih urah. Sledi avtobusni ogled katalonske prestolnice; ogledali si bomo njen zaščitni znak – cerkev, posvečeno sveti družini – Sagrado Famílio in nekaj ostalih Gaudíjevih stvaritev, kot sta La Pedrera in park Güell, prizorišče poletnih olimpijskih iger na Montjuichu, ki jih je Barcelona priredila leta 1992, mestno območje l’Eixample ter Španski trg. Po panoramskem ogledu sledi vožnja v hotel in nastanitev.

2. dan: BARCELONA

Po zajtrku sprehod po slavni Rambli, enem najbolj znanih sprehajališč na svetu. Rambla je srce Barcelone, od jutra do polnoči se bo skoraj vsak obiskovalec znašel vsaj enkrat v času obiska. Avenija, okrašena s platanami, povezuje Katalonski trg s pristaniščem, na ulici pa se vrstijo prodajalci ptic, časopisov in cvetličarke s svojimi kioski. Sledi ogled Gotske četrti – Barrio Gotico, zgodovinskega dela Barcelone s ponosno katedralo La Seu. Posebno doživetje je sprehod med bogato obloženimi stojnicami na znameniti tržnici La Boqueria. Zvečer obisk predstave tradicionalnega plesa flamenka (doplačilo).

3. dan: BARCELONA - (MONTSERRAT) - SLOVENIJA

Prost dan v Barceloni. Priporočamo ogleda Akvarija ali možnost ogleda stadiona Camp Nou, ki danes predstavlja »simbol katalonskega ponosa«. Za doplačilo priporočamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, ki številne obiskovalce privablja tudi zaradi izredne lepote narave tega naravnega rezervata. Ogledali si bomo baziliko s črnim kipcem svete Matere Božje, zaščitnice Katalonije, lahko pa se odločite tudi za vzpon do puščavniških jam v neposredni bližini samostana (doplačilo za vožnjo z vzpenjačo). Predvidoma popoldne vožnja na letališče pri Barceloni, od koder bomo predvidoma v popoldanskih urah poleteli proti letališču JP Ljubljana ali bližnjemu letališču. Prevoz v Slovenijo (doplačilo).

POMEMBNO

v primeru, da nam letalski prevoznik ne potrdi predvidenega letalskega prevoza, si pridružujemo pravico do spremembe kraja in časa odhoda in vrnitve. Program potovanja ostaja vsebinsko enak, prilagojen letalskemu prevozu. V primeru poleta iz bližnjih letališč je možno doplačilo za prevoz do letališča (enosmerni ali povratni prevoz – odvisno od odhodnega letališča). Posamezni izleti na destinaciji se lahko kombinirajo z ostalimi potniki oz skupinami; vrstni red izletov po dnevih se lahko spremeni. Za organizacijo posameznega dodatnega izleta je potrebnih najmanj __ potnikov. Cene doplačil so informativne narave, saj na povišanja cen ponudnikov in odpiralni čas žal ne moremo vplivati. Možnost kombinacije 3.,4 . in 5. dnevnega programa (v primeru manjšega števila potnikov). Doplačilo za manjšo skupino se nanaša na osnovno potovanje oz število potnikov, ki potujejo na osnovnem programu in ni vezano na dodatne izlete na destinaciji.

DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

 • za manjšo skupino med 25 in 34 potniki 30 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti:

 • obisk lokala s programom flamenca in eno pijačo pribl. 35 €,
 • Akvarij 20 €
 • morebitne dodatne vstopnine 20 €,
 • strošek javnega prevoza pribl. 15 €

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

 • izlet na Montserrat: 30 €
 • povratni prevoz na bližnje letališče: 58 €
 • enosmerni prevoz na bližnje letališče: 29 €
 • Sagrada Familia: 18 €
 • Camp Nou: 30 €
 • enoposteljna soba 79 € (v primeru, da potuje 1 oseba je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi)

POPUSTI ob prijavi:

 • otrok od 2 – 12 let na dodatnem ležišču – 10 % (popust se obračuna ob prijavi 2 odraslih oseb in otroka)

Cena vključuje:

 • letalski in avtobusni prevoz po programu,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • 2 nočitvi z zajtrkoma v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah v Barceloni ali okolici,
 • ogled Barcelone,
 • spremstvo, organizacijo potovanja.
  Ponudba žal ni na voljo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov