Dubrovnik Roulette hotel

Število oseb

Dubrovnik Roulette hotel

Dubrovnik

od 0

Vse ponudbe: 0

POMEMBNO: Nastanjeni boste v enem izmed hotelov 3*. Hoteli se nahajajo na območju Dubrovniške riviere (Cavtat, Mlini, Babin Kuk...)
 

RULETA/NO NAME PONUDBE 
Pri tovrstnih aranžmajih (ruleta, jocker, no name hotel...) je ime hotela znano šele ob prihodu v kraj letovanja.
To pomeni, da izbira lege objekta in tipa sobe ni možna; za te aranžmaje jamči organizator potovanja zgolj kategorijo objekta (po uradni nacionalni kategorizaciji) ter vplačano storitev v objektu (najem, nočitev, polpenzion, all inclusive ...). Zato naj potnik upošteva, da je nastanitev možna tudi na slabših lokacijah (mestni hotel/objekt, večja oddaljenost od plaže, bližina gradbišča...), tudi sobe se večkrat nahajajo na slabši lokaciji oz. so skromneje opremljene (pogled na parkirišče, nad kuhinjo, ob dvigalu, nad diskoteko ...). Prav tako ni možna izbira tipov ležišč, ki so lahko ločena ali zakonsko ležišče (glede na razporeditev hotelirja).
V primeru rezervacije več sob organizator potniku ne jamči nastanitve v istem objektu, saj gre večkrat za prodajo zadnjih sob v posameznem objektu, prav tako ne zagotavlja, da bodo sobe v primeru nastanitve v enakem objektu v isti stavbi oz. skupaj.

Cena vključuje:

  • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
  • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
  • prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
  • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja

Pridržujemo si pravico spremeniti odhodni/povratni let iz Zagreba/Dubrovnika z organiziranim transferjem v primeru nezadostnega števila prijavljenih.

    Ponudba žal ni na voljo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov