PRAGA

Število oseb

PRAGA

Zaafaranah

od 0

Vse ponudbe: 0

Za prevod se obrnite na booking@cavallotravel.si

PRAGA

27. april, 26. oktober | 2 dni | avtobus | šifra: PRG131

1. dan: Odhod iz Ljubljane ob 3. uri, pobiranje potnikov proti Šentilju, vožnja v Avstrijo mimo Gradca proti Dunaju. Nadaljevanje proti Češki. Prestop meje pri Znojmu, vožnja preko Jihlave in predvidoma v opoldanskem času prihod v PRAGO. Prvi panoramski ogled mesta: Višegrad, Vaclavske Namesti, železniška postaja, opera ... Nato peš do STAROMESTSKIH NAMESTI in do znamenite Orlojske ure. Sprehod do židovske četrti in zunanji ogled. Prosto za individualne oglede ali nakupe. Pozno popoldne nastanitev v hotelu. Krajši počitek in osvežitev. Nato po želji vrnitev v mestno jedro na večerjo v eno izmed znanih praških pivnic.
2. dan: Zajtrk. Vzpon na Hradčane: ogled knjižnice v samostanu Strahov, nato obisk Loreta z znamenitim "praškim zlatom". Sledi obisk grajskega kompleksa: sprehod po notranjih dvoriščih mimo cerkve sv. Vida. Sestop do reke Vltave in prečkanje znamenitega KARLOVEGA MOSTU. Prosto za kosilo in odhod proti domu. Vračanje preko Avstrije, prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

CENA: 128 EUR pri najmanj 40 potnikih
140 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje in organizacijo.
Vključeni vstopnini: za Loreto in Strahovsko knjižnico.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 20 EUR (ob prijavi), za večerjo v eni znanih čeških pivnic (vključen aperitiv in vrček piva) = cca. 24 EUR.


POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (v sobi z dvema odraslima osebama).

    Ponudba žal ni na voljo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov