Vikend v Budimpešti

Število oseb

Vikend v Budimpešti

od 0

Vse ponudbe: 0

1. dan: SLOVENIJA - BUDIMPEŠTA

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do madžarske prestolnice - Budimpešte. Po prihodu se bomo zaustavili na Citadeli od koder je lep razgled na mostove, ki povezujejo oba dela, Budim in Pešto, v celoto. Sledi ogled mestnih znamenitosti: Trg junakov s kipi pomembnih zgodovinskih osebnosti, Stadion, Trg ob parlamentu, Parlament, Štefanovo cerkev... Nastanitev v hotelu. Po želji in ob doplačilu večerja v tipični madžarski čardi z glasbo in folklornim programom ter večerjo.

2. dan: BUDIMPEŠTA - BLATNO JEZERO - SLOVENIJA

Po zajtrku se po želji ob doplačilu lahko udeležite križarjenja po Donavi. Zapeljali se bomo pod najlepšimi mostovi in si ogledali mesto še z druge perspektive. Nato se bom odpeljali na Grajski hribin si ogledali Matjaževo cerkev, Kraljevi grad, Ribiško trdnjavo,... Po ogledih vožnja do Blatnega jezera - "madžarskega morja". Postanek na slikovitem polotoku Tihany in sprehod do turističnega središča. Nadaljevanje potovanja ob severni obali Blatnega jezera. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

Cena vključuje

 CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, eno nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo potovanja.

Doplačila/popusti

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potnikov 15€.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 21 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: večerja v čardi s folklornim programom 25€, križarjenje po Donavi; 15€ odrasli, 11€ otroci do 14 leta. Vstopnine: Matjaževa cerkev odrasli 5 €, študentje in mladina od 8 - 26 let 3,5€,  Ribiška trdnjava odrasli 4,5€, študentje in mladina od 8 - 26 let 2 €, Andrejeva cerkev na polotoku Tihany odrasli 4 €, študentje in upokojenci nad 60 let 2,5€. Nižje cene vstopnic lahko potniki uveljavljajo le ob ustreznem dokazilu; osebni izkaznici ali dijaški / študentski izkaznici.

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 15%

Trenutno

V prihodnje

 • Feb 21
  12° / 4°
 • Feb 22
  11° / -6°
 • Feb 23
  3° / -6°
 • Feb 24
  5° / -3°
 • Feb 25
  9° / -2°
 • Feb 26
  12° / 0°
  Ponudba žal ni na voljo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov