Vikend v Budimpešti

Število oseb

Vikend v Budimpešti

od 0

Vse ponudbe: 0

1. dan: SLOVENIJA - BUDIMPEŠTA

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do madžarske prestolnice - Budimpešte. Po prihodu se bomo zaustavili na Citadeli od koder je lep razgled na mostove, ki povezujejo oba dela, Budim in Pešto, v celoto. Sledi ogled mestnih znamenitosti: Trg junakov s kipi pomembnih zgodovinskih osebnosti, Stadion, Trg ob parlamentu, Parlament, Štefanovo cerkev... Nastanitev v hotelu v okolici Budimpešte. Po želji in ob doplačilu večerja v tipični madžarski čardi z glasbo in folklornim programom ter večerjo.

2. dan: BUDIMPEŠTA - BLATNO JEZERO - SLOVENIJA

Po zajtrku se po želji ob doplačilu lahko udeležite križarjenja po Donavi. Zapeljali se bomo pod najlepšimi mostovi in si ogledali mesto še z druge perspektive. Nato se bom odpeljali na Grajski hribin si ogledali Matjaževo cerkev, Kraljevi grad, Ribiško trdnjavo,... Po ogledih vožnja do Blatnega jezera - "madžarskega morja". Postanek na slikovitem polotoku Tihany in sprehod do turističnega središča. Nadaljevanje potovanja ob severni obali Blatnega jezera. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

Cena vključuje

 CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, eno nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo potovanja.
 

Doplačila/popusti

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

DOPLAČILO: na posameznem avtobusu za manjšo skupino med 35 in 44 potnikov 15 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 21 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: večerja v čardi 25 €, vstopnine: Matjaževa cerkev 3  €, križarjenje po Donavi 12 €,Ribiška trdnjava 3 €, samostan oz. Andrejeva cerkev na polotoku Tihany 5 €, morebitne ostale vstopnine na poti.
 

Trenutno

22°

V prihodnje

 • Jun 25
  21° / 11°
 • Jun 26
  23° / 13°
 • Jun 27
  21° / 15°
 • Jun 28
  23° / 16°
 • Jun 29
  25° / 17°
 • Jun 30
  26° / 13°
  Ponudba žal ni na voljo.