Brez kapučina ni Rima in umetnine v Vatikanu

Število oseb

Brez kapučina ni Rima in umetnine v Vatikanu

od 0

Vse ponudbe: 0

Za prevod se obrnite na booking@cavallotravel.si

Program potovanja

· Rim je mesto, ki vedno znova privablja in navdušuje obiskovalce.
· Zanimiv vrvež in pohajkovanje med številnimi trgovinicami.
· Po želji obisk zakladov Vatikanskih muzejev.

1. dan: SLOVENIJA–VATIKAN–RIM
večerja, nočitev
Še danes velja star pregovor: »Vse poti vodijo v Rim.« Tudi naša nas bo in v zgodnjih popoldanskih urah bomo že v papeški državici, Vatikan. Ogledali si bomo lahko neprecenljive zaklade Vatikanskih muzejev s čudovito Sikstinsko kapelo, Rafaelovimi sobanami, tapiserijami ... Ustavili se bomo na Trgu sv. Petra in si ogledali mogočno katedralo. Po želji se bomo povzpeli na kupolo, od koder se nam bo razprostrl noro lep razgled. Nekaj časa bo za osvežitev in sprehod do Angelskega gradu, potem pa bomo nadaljevali z vožnjo do našega hotela. Nastanitev, večerja, nočitev.

2. dan: RIM zajtrk, večerja, nočitev
Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledi mestnih znamenitosti. Ustavili se bomo v starem antičnem Rimu in si ogledali Kolosej, Beneški trg, grič Kapitol, Forum Romanum ... Med ogledi bo čas za osvežitev, saj brez kapučina ni Rima. Popoldan se bomo še nekoliko potepali po mestu. Ogledali si bomo baročni trg Navono, ki se ponaša s svojimi vodometi, Panteon, ki je najbolje ohranjena antična stavba v Rimu, Španske stopnice, Fontano di Trevi, ki velja za najlepši rimski vodomet, se ustavili pri cerkvi sv. Peter v vezeh in baziliki Marija Snežna ... Zvečer se bomo vrnili v hotel in povečerjali. Nočitev.

3. dan: RIM–SLOVENIJA zajtrk
Po zajtrku se bomo spustili v katakombe – podzemni svet kristjanov. Po ogledu se bomo odpeljali do izjemne bazilike sv. Pavla izven obzidja, katere okras so medaljoni vseh vladajočih papežev. Po ogledu pa bo pred nami vožnja proti domu. Naš Rim je Slovenija in vse poti vodijo tudi domov. Predvidoma v kasnejših večernih urah.

Termini

  • 20.09.2019
  • 18.10.2019


Vstopna mesta
Maribor, Celje, Ljubljana.

Cena

Cena vključuje
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 2 x polpenzion, metro, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja.
 
Drobni tisk na veliko
· najmanjše število potnikov: 20
· doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine pribl. 25 €
· popusti: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima
· obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbina

Cena velja glede na število prijavljenih oseb:
pri udeležbi 40 oseb 240 €
pri udeležbi 30 oseb 260 €
pri udeležbi 20 oseb 280 €

Cenejša potovanja
· 50 €
popusta za dve osebi za rezervacije do 31.1.
· 30 € popusta za dve osebi za rezervacije do 31.3.

Rezervacija sedežev
· v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
· v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Kadar organizator v programu objavi več cen za različno število udeležencev, je potnik dolžan plačati kupnino glede na končno število udeležencev. Ob prijavi se potniku obračuna nižja cena. Če število potnikov po programu za to ceno ni doseženo, je potnik dolžan na poziv organizatorja potovanja najkasneje do dne pred pričetkom potovanja doplačati v programu navedeno razliko.

    Ponudba žal ni na voljo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov