Dublin - vikend v mestu

Število oseb

Dublin - vikend v mestu

od 0

Vse ponudbe: 0

1. dan: SLOVENIJA - BENETKE - DUBLIN

Zbirališče udeležencev potovanja na odhodnih mestih in avtobusni prevoz na letališče v Benetkah. Polet v Dublin. Avtobusni prevoz do hotela in po želji raziskovanje predela imenovanega Temple Bar. Nekoč neugledno področje Dublina je danes najživahnejši predel mesta.

2. dan: DUBLIN

Ogled Dublina v spremstvu vodnika. Ogledali si bomo Trinity College, kjer hranijo dragoceno in nekateri pravijo najlepšo knjigona svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Rokopisv samostanski latinščini je prava zakladnica domišljije, humorja in opazovanja narave. Nadaljevanje sprehoda mimo najlepšega parka St. Stephens Green do katedrale sv. Patrika. Prav tako boste spoznali nabrežje reke Liffey, O’Conell in Grafton Street, National Gallery, spomenik James Joyca, cerkev Jezusovega srca. Popoldan prosto za posamezne oglede in prijetna druženja.

3. dan: DUBLIN

Po zajtrku bomo po želji obiskali Guinness in Jameson, ter omenjene pijače tudi degustirali. Popoldan se bomo po želji z vlakom odpeljali do Hill of Howth, 11 km oddaljeno obmorsko mestece, ki je bilo dolgo bivališče pisateljev in univerzitetnih profesorjev s kolidža sv. Trojice. Čas za kakšno ribjo pojedino in sprehod z ogledom znamenitosti.

4. dan: DUBLIN - BENETKE

Prevoz na letališče od koder bomo poleteli proti domu.

Cena vključuje:

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, ročna prtljaga, letališke in varnostne pristojbine, tri nočitve z zajtrkom v hotelu 3*, avtobusne prevoze z/ na letališče, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.

Doplačila/popusti:

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 10%

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: med 20 in 29 potniki 40 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 35 €/ noč, povratni prevoz v Benetke 58 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: večerne prireditve oz večerja s programom 35 €, obisk Jamesona 14 €, Guinnessa 18 €, vstopnine po izbiri 5 - 15 €.

Trenutno

12°

V prihodnje

 • Feb 21
  12° / 9°
 • Feb 22
  12° / 9°
 • Feb 23
  12° / 6°
 • Feb 24
  11° / 8°
 • Feb 25
  13° / 7°
 • Feb 26
  11° / 7°
  Ponudba žal ni na voljo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov