Adventni Berlin z letalom - 3 dni

Število oseb

Odhod

Trajanje

Adventni Berlin z letalom - 3 dni

od 319

Vse ponudbe: 2

1. dan: SLOVENIJA/BLIŽNJE LETALIŠČE - BERLIN

Zbor potnikov na letališču v Ljubljani ali katerem od bližnjih letališč (ob doplačilu prevoz iz Slovenije) in polet proti nemški prestolnici. Po pristanku prevoz do hotela in nadaljevanje ogledov mesta z javnim prevozom. Najprej vožnja do vladne četrti s predsedniško palačo in rezidenco - Reichstag. Vožnja do Potsdamskega trga na katerem je Sony center in kompleks modernih zgradb. Nadaljevanje mimo mesta, kjer je bil nekoč Hitlerjev bunker, mimo memoriala posvečenega holokavstu, katerega si bomo tudi ogledali. Sledi vožnja z javnim prevozom do železniške postaje Zoo in svetovno znanega živalskega vrta. Sprehodili se bomo po znamenitev berlinskem bulvarju z drevoredom, kjer stoji nenavadna Gegächtniskirche, Kurfüstendam (Nasip volilnih knezov) ter številni lokali, trgovinice, restavracije in kavarne. Prosto za nakupe božičnih daril ali uživanje v mestnem vrvežu. Povratek v hotel in nočitev.

2. dan: BERLIN

Po zajtrku se bomo z javnim prevozom odpravili na raziskovanje prestolnice. Ustavili se bomo na danes prestižni Friedrichstrasse, kjer se nahaja Checkpoint Charlie. Možnost ogleda muzeja, ki prikazuje zgodovino berlinskega zidu (doplačilo). Sledi sprehod po Alexanderplatzu do Deutscher Doma, vse do Muzejskega otoka, mimo Operne hiše ob znameniti ulici Unter den Linden, do Nikolajeve četrti. Popoldan po želji ogled katerega izmed številnih muzejev in galerij. Za konec dneva se bomo ustavili še na Gendarmenmarktu, kjer vsako leto stojijo najlepše božične stojnice. Praznično vzdušje, pisane lučke, sladke dobrote in kuhano vino nam bodo pričarali nepozaben večer v nemški prestolnici.

3. dan: BERLIN - po želji POTSDAM - SLOVENIJA/BLIŽNJE LETALIŠČE

Zajtrk in prosto za samostojno raziskovanje mesta. Vabili nas bodo številni muzeji, galerije, restavracije, parki in božični sejmi. Po želji se lahko odpravimo v bližnji Potsdam, kjer si bomo ogledali staro mesto jedro, se zapeljali skozi Holandsko četrt mimo Cecilienhofa, preko mosta Glienicker. Ob zaključku še zunanji ogled dvorca Sannssouci in povratek v Berlin. Prevoz na letališče in polet proti enemu od bližnjih letališč. Po želji in doplačilu prevoz do Slovenije.

Cena vključuje

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz letališče - hotel - letališče, tri nočitve z zajtrki v hotelu 3*, vključena mestna turistična taksa, 1 kos ročne pr- -tljage s težo največ 10 kg in dimenzijo 56 cm x 45 cm x 25 cm, zunanje oglede, slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.

Doplačila/popusti

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na med 25 in 34 potniki 30 € po osebi.

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI: enoposteljna soba 60€, povratni transfer 58 €.

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: podzemna železnica - enodnevna vozovnica prib. 6,70 €, vožnja po reki Spree 14 €, Checkpoint Charlie 11 €, Nemški zgo- -dovinski muzej 8€, Pergamon muzej 12€, Madame Tussaud 19€.

POPUSTI: otroci 2-12 let v sobi z dvema odraslima osebama 10 %.

Trenutno

V prihodnje

 • Nov 17
  0° / -5°
 • Nov 18
  5° / 0°
 • Nov 19
  3° / -1°
 • Nov 20
  2° / -1°
 • Nov 21
  2° / -2°
 • Nov 22
  2° / -2°

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov