Smučarski izlet Katschberg

Smučarsko območje Katschberg se nahaja v regiji Langau, ki je del Koroške. Na smučarskem letovišču je skoraj vedno sončno, pobočja pa so praktično zmeraj pokrita z naravnim snegom. Če niso, lahko na območju Katschberg skoraj vsa smučišča dodatno zasnežijo s snežnimi topovi. Smučišča okoli 2000 m nadmorske višine (najvišje je na 2200 metrih) so načeloma vedno zasnežena z naravnim snegom, tista proti 1640 m (kjer je najnižja točka) pa občasno potrebujejo dodatno pomoč v obliki umetnega zasneževanja. Na voljo je 30 smučarskih prog, ki skupaj merijo več kot 70 kilometrov. Najdaljša proga ima 6 km in višinsko razliko približno 550 metrov. Smučišča so primerna za vse vrste smučarjev: od začetnikov do profesionalcev. Skupno je na voljo 10 modrih, 50 rdečih in 10 črnih prog. Največjo izbiro bodo imeli srednje dobri smučarji, saj Katschberg nudi štirikrat več kilometrov srednje zahtevnih prog v primerjavi z modrimi in črnimi. V Ainecku je bil zgrajen Fun-park za vse, ki imajo radi prosti slog. Tu lahko najdete različne objekte kot so half pipe, kickerji in raili.

Vstopna mesta:

MARIBOR, AP TC City ob 4:00 uri
SLOVENSKA BISTRICA, Spar ob 04.20 uri
CELJE, Dvorana Zlatorog ob 04.50 uri
LJUBLJANA, parkirišče Dolgi most ob 06.00 uri.

Sledi vožnja v Avstrijo, do Katschberga, celodnevno smučanje, odhod iz Katschberga predvidoma ob 16:00 uri, prihod domov v večernih urah.

CENA
59,00 € – odrasli
45,00 €  – otroci / letnik 2003-2011

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, celodnevna vozovnica za smučanje, cestne takse, spremstvo, DDV in organizacija izleta

Za vsako karto obvezno doplačilo 5 € kavcije za keycard.

Odhod je zagotovljen pri udeležbi najmanj 40 oseb.
Program velja kot končno obvestilo!

Povpraševanje