Koroški adventni dvojček: Celovec in Beljak

Število oseb

Koroški adventni dvojček: Celovec in Beljak

od 0

Vse ponudbe: 0

1. dan: SLOVENIJA - CELOVEC IN BELJAK - SLOVENIJA

Odhod v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Beljaka, kjer bo krajši ogled znamenitosti: cerkev Sv. Jakoba, Glavni trg… Postanek ob “najbogatejšem” božičnem drevesu na področju avstrijske Koroške, nato pa skodelica punča ali čaja. Na poti proti Celovcu se boste ustavili v očarljivi Vrbi, kjer si bomo ogledali 25 m velik plavajoči adventni venec, ki ga krasi kar 80.000 lučk. Sledi prihod v Celovec, ki je ob vsej živahnosti v adventnem času tudi zgodovinsko zelo bogato mesto: podobi zgodovinskega starega mestnega jedra so pečat dali pretežno italijanski gradbeni mojstri. Sprehodili se bomo po starem delu mesta. V mestu vsako leto organizirajo tradicionalni božični sejem, kjer boste našli kaj zase in za obdaritev svojih najbližjih ob prihajajočih praznikih, ne bo manjkalo božičnih stojnic in vesele glasbe, ki bo razveseljevala tako otroke kot odrasle. Večerni povratek v Slovenijo.

Cena vključuje

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo izleta.

Doplačila/popusti

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potniki 7 € po osebi.

POPUSTI ZA OTROKE DO 12 LET Z DVEMA ODRASLIMA: 10% na osnovno ceno.

Vstopna mesta

MOŽNA ODHODNA MESTA: Lendava, Murska Sobota, Maribor, Celje, Trojane, Ljubljana, Kranj, Jesenice (Hrušica), Krško, Brežice, Novo mesto, Koper, Sežana, Ravbarkomanda, Nova Gorica, Ajdovščina.

CENA in ODHODNO MESTO:
19 € iz Maribora in Jesenic (min. 15 oseb)
24 € iz Ljubljane, (Trojan, Celja in Murske Sobote - min. 15 oseb)
29 € iz Kopra (min. 15 oseb), Nove Gorice(min. 15 oseb), Sežane(min. 15 oseb), počivališča Ravbarkomanda(min. 15 oseb), Novega mesta (min. 15 oseb)

 

*Cena izleta je odvisna od vstopnega mesta. Zagotovljene odhode in potrjena vstopna mesta lahko vidite www.palma.si ali na vašem prodajnem mestu. Za večje skupine (min. 15 potnikov) po dogovoru potrdimo tudi dodatna vstopna mesta, ob doplačilu.

*26 .in 29. decembra ni več stojnic in božičnih sejmov, zato je ta dan namenjen predvsem ogledu znamenitosti mesta.

Trenutno

22°

V prihodnje

 • Sep 19
  26° / 12°
 • Sep 20
  26° / 12°
 • Sep 21
  27° / 13°
 • Sep 22
  17° / 8°
 • Sep 23
  20° / 10°
 • Sep 24
  17° / 7°
  Ponudba žal ni na voljo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov